2017-06-21 06:58:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ne higgyen el mindent

Napi horoszkóp június 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bika jegyében maradt, de a Mars közelít a Neptunusz jó fényszögéhez. Olyan lesz ön mások számára, mint egy motor, és energiájával magával ragadhatja a többieket. Ma begyűjthet néhány plusz pontot, többek között a munkahelyén is, ugyanis az ötleteit rendkívül jól fogják fogadni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll. Most minden fontos lehet, amivel edzeni tudja a testét, aerobic, torna, jóga, vagy bármi. Tegyen egy nagy sétát a szabadban, vagy menjen úszni, strandolni, ha teheti.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr délután már átlép a Rák jegyébe. Ez komoly félreértésekhez vezethet. Jó lenne, ha végre egyértelműen cselekedne: a „kettőt előre, kettőt hátra” lépés nem vezet célra… A várva várt fordulat az életében akkor fog elkövetkezni, ha végre tudja az irányt, amerre indulna.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Értékes találkozásokban lehet ma része. Új ismerősei között akár a szerelemre is rábukkanhat – vigyázzon, ez akkor is bekövetkezhet, ha ön házasságban él! Ez esetben jobb, ha nem játszik a tűzzel!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Valószínűleg nagyon fontos megbeszélés vár Önre, de sikeresen tudja majd venni az akadályokat. Ha Ön kereskedelemmel foglalkozik, óriási forgalmat bonyolíthat le ma, és az átütő siker igazán elégedetté teszi.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma legyen bizalmatlanabb a szokásosnál, ne higgyen el mindent, amit hall… Valószínűleg az irigység vezérli azt, aki egy önhöz közel álló személyről költ hamis híreket… Az anyagiak terén sem mennek simán a dolgok. Lehet, hogy vásárol valamit, ami utólag nem váltja be majd a hozzá fűzött reményeket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha szeretné megtartani a jelenlegi partnerét, akkor kerülje el messziről a flörtöt! Ami ma könnyű kalandnak tűnik, holnapra súlyos problémává nőheti ki magát. A pénzügyekben sikeresebb lehet, egyértelmű következményekkel.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Nap és a Merkúr már a Rák jegyében állnak, ez kedvezően hat önre. Nyugodtan elkezdhet valami új dolgot, úgy néz ki, nem jön közbe semmi. Az estét töltse a kedvesével, fontos kérdéseket tisztázhatnak.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Neptunusz kissé szétszórttá teheti önt – főleg a pénzére kellene jobban vigyáznia. Könnyen túllépheti a lehetőségeit, ne vásároljon olyasmit, amire nincs is szüksége.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Nap és a Merkúr átlépett a Rák jegyébe. Ez azt mutatja, hogy több figyelmet kellene szentelnie a társának. Legyen óvatos a vitatkozásban, mert egy rossz szó ma akár a szakítást is jelentheti.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ragyogóan érzi magát, tele van lendülettel. Ma még az sem zavarja, ha erős konkurenciával kell megküzdenie a vágyott pozícióért – vagy éppen a szerelemért! Vegye fel a kesztyűt!

Halak: II. 19. - III. 20.
Fontos, hogy minden apró szabályt tartson be – a Szaturnusz helyzete arra utal, hogy most valamiért bírságot szabhatnak ki önre. Ez a bolygó a koncentrációját is megzavarja, és hamar történhetnének könnyelműségből eredő hibák.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: